Учи.
Вози.
Положи.

Од почетници до оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини, авто школа АС-КОКО е посветена да ви помогне да се стекнете со знаења и искуство потребни за да станете безбеден и одговорен возач.

Зошто АС-КОКО е вистинскиот избор за вас?

Флексибилни термини

Може да изберете термини за возење што најдобро одговараат на вас.

Најдобра цена на пазарот

Исклучителна вредност за вашата инвестиција во вашето образование за возење.

Можност за плаќање на рати

Можете да ги распоредите трошоците на вашата обука на 12 месечни рати.

Високо квалификувани професионалци

Тие се посветени да ви дадат сеопфатни и ефективни упатства за основните вештини потребни за возење.

Дополнителни попусти

Доколку уплатите целосен износ однапред, очекувајте дополнителен попуст.

Повеќе од 13 000 кандидати

Над 13 000 кандидати ни ја дадоа довербата за стекнување на вештини за возење.

Вашата обука започнува тука

Со повеќе од три децении индустриска експертиза, ги усовршивме нашите наставни пристапи и наставна програма, гарантирајќи врвен квалитет во образованието за нашите кандидати.
Целосно посветени на обезбедување сеопфатна и персонализирана обука
Главен приоритет ни е да создадеме одговорни и безбедни возачи
Нудиме приспособени распореди за закажување часови

Нашиот тим ве подготвува
за сите предизвици во возењето

Имате дополнителни прашања?

Не двоумете се и разговарајте директно со претставник од авто школа АС-КОКО и добијте ги потребните информации без одложување.
Направете го првиот чекор кон стекнување возачка дозвола!
+ 389 077 550 539
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
2023 © Авто школа АС-КОКО. Сите права задржани.